Фирма за отпушване на канали

HomeРемонти и подобрения в дома

Фирма за отпушване на канали

Като експерти в тази област, всеки ден може да се видят нашите автомобили по улиците на София, това е така понеже на нашите услуги се доверят десетки

Как да изберем най-добрия електротехник за подмяна на електрическата инсталация в дома
Как да получите максимума от Вашата перална машина
Как да изберем правилна фирма за подмяна на електрическата инсталация в дома си?

Като експерти в тази област, всеки ден може да се видят нашите автомобили по улиците на София, това е така понеже на нашите услуги се доверят десетки семейства всеки ден. Но като изключим тези факти едно запушване причинява неудобство и е нехигиенично а и като добавим, че могат да причинят наводнения и материални щети ужаса става твърде голям. За щастие ние разполагаме с квалифицирани водопроводчици, които са експерти в областта на запушените тоалетни, канали, сифони и т.н. – най общо казано във всички видове запушвания и може да се разчита на нас седем дни в седмицата, екипите ни са оборудвани с всички необходими машини и инструменти.

Професионално отпушване на канали: Решение на проблеми със заседнала водa

Фирма за отпушване на канали предлага специализирани услуги за справяне със заседнала вода и засушени отпадъци. Тези професионалисти разполагат със специализирани инструменти и знания, които позволяват ефективно и безопасно отстраняване на засушените отпадъци и нарушения в каналната система. Специализираната техника и опитът им гарантират, че каналите ще бъдат освободени от блокажите и ще възстановят нормалното си функциониране.

Нашите напълно квалифицирани и опитни водопроводчици са в готовност да Ви помогнат при спешна необходимост от тях, за целта е необходимо единствено да се свържете с нас на посочените по-долу координати. На нас може също да се разчита и на съвет за отстраняване на неизправности в канализационната мрежа, тъй като чести запушвания в кратък период от време преди всичко подсказва за проблем със самата канализация, а не толкова за неправилна експлоатация.

Един освен фактор неимоверно влияе върху това и той е – възрастта на ВиК инсталацията, не е тайна за нас, че голяма част от сградите в София особено в центъра са със стари тръби от преди 50-60 год., като в този период единствено са правени частични ремонти, а не цялостно изграждане на нова ВиК инсталация. А с течение на времето тръбите се стесняват от наслагването на остатъчни материали и тяхната пропускливост намалява.

Изпълняваме отпушване на тоалетни и канали с професионална техника, като методите ни включват:

  • Механично отпушване – ръчни инструменти.
  • Машинно отпушване – специална машина със жило като максималната му дължина е 45м.
  • Отпушване с вода – специална машина, която отпушва с вода под налягане, за случаите, когато не е възможно др. метод.

Необходимото време за извършване на тази услуга е доста неопределено, като има случаи в които отнема няколко часа, а в други ситуации в рамките на 1 час. Всичко основно зависи от степента на усложнение, състоянието на канализацията и сериозността на запушването.

Едно основно нещо не препоръчване на нашите клиенти и настоящи клиенти е то е: Да избягват да използват химически продукти преди да ни повикат, макар да се получава точно обратното. Химикалите нямат добро поведение със PVC тръбите и могат да увредят тяхната цялост отвътре.

Като цяло химическите продукти за отпушване на канали не са толкова ефективни, колкото да повикате водопроводчик да Ви помогне в тази ситуация. Имали сме случаи, когато дори един такъв химикал изяжда изцяло сифона, което сами се сещате затруднява процеса и оскъпява – разбира се!

Ако искате да се свържете с нас, когато имате нужда от услуга за отпушване на канали посетете нашия уеб сайт: https://vik-uslugi.info

4.6/5 - (104 votes)