Защо да се доверите на нас за дейността монтаж на мебели?

Защото го можем. Защото извършваме монтаж на мебели няколко десетилетия. Защото сме сметнали, че това е нашето призвание. Защото искаме да сме полезни. Защото вярваме, че здравият и уютен дом създава качествени хора и ценно поколение. Можем да продължим да изтъкваме стотици причини. Но значение има не защо го правим, а защо Вие е добре да делегирате тази отговорност на майстори.

Първо, защото тези мебели не са за ден-два. Монтирате ги с перспективата да ги ползвате дълги години напред. Ако същият този монтаж на мебели се окаже несполучлив:

  • В мокрите помещения влагата ще ги унищожи. Това – за декоративните. А санитарните могат да доведат до още по-мащабни аварии, които да засегнат и съседите Ви.;
  • В детските стаи могат да са потенциална заплаха за здравето на рожбите Ви. Един недобре монтиран креват или шкаф би могъл да доведе до фатални последици. Особено след една определена възраст, когато децата са водени от любопитството си и опознават света с нестихващ интерес.

А какво да кажем за несполучливия монтаж на мебели в спалнята или хола?

Във всекидневните мебелировката може да се състои от най-разнообразни модули, шкафове, меки кресла, витрини. Дори дребна етажерка в най-далечния ъгъл, ако не е поставена равномерно, може да доведе до падащи предмети. Дали книги, дали антики – в крайна сметка може да се подразните или пострадате.

За кухните – некачествено монтиран шкаф може да Ви остави без чаши и посуда. При форсмажорни обстоятелства като земетресения опасенията Ви, че мебелировката Ви ще пострада. Щетите можете да си спестите именно ако се доверите на уменията ни при монтаж на мебели.

Консултирайте се, проверете на няколко места, сондирайте мнения

И постъпете по съвест и разум. Направете си разчет на ползите, преимуществата, минусите,  и недостатъците от такава инвестиция. И ние сме сигурни, че първите ще надделеят над вторите. И няма как да бъде инак. Това е като да спестите от лекар и да упражните самолечение. В някои случаи може би действително ще се излекувате с народна медицина. Но при по-сериозни заболявания прегледът при специалист може да се окаже съдбоносен.

В края на краищата, ако нямаше нужда от такива услуги, нямаше да ни има и нас. А нас и много като нас са на пазара от години. И не само фигурираме, но и работим усърдно. Можете да се уверите в това от първа ръка, като ни потърсите. Ние ще се погрижим за Вашия дом като свой собствен. И ще извършим монтаж на мебели така, както бихме го направили за нашите домове.