Xerox Phaser е марковото наименование на серия от цветни и монохромни принтери, произвеждани и продавани от Xerox. Моделите Phaser са сред ключовите офис продукти на Xerox, в резултат на което компанията продължава да ги развива и доразработва. Някои от принтерите Phaser използват твърдото мастило на Xerox (Solid Ink), което се отличава с висока екологична отговорност и достъпна цена.

Монохромните и цветни принтери от серията Xerox Phaser са известни с бързата си скорост на печат и високо качество на принтираните материали. Те са особено подходящи за малки и средни по големина работни екипи. В описанието на всеки Phaser принтер са посочени ориентировъчния брой потребители, които могат да се вържат към него, скоростта на печат и средната препоръчителна работна натовареност.

В магазин „Computer-Store” предлагаме голямо разнообразие от печатащи устройства от доказали се на световния пазар производители, сред които е и серията Phaser на Xerox. При нас също така можете да намерите и необходимите консумативи за поддръжка на различните модели.

Консумативите за модел Xerox Phaser 3100MFP включват два вида тонер касети: една със стандартен капацитет (средно около 2200 страници) и една с голям капацитет (около 4000 страници). В нашия магазин можете да намерите и консумативи за модел Xerox Phaser 3117, за който предлагаме тонер касета със стандартен капацитет от около 3000 страници. Този тонер е съвместим също и с моделите Phaser 3122, 3124 и 3125.

За поддръжката на вашите печатни устройства препоръчваме да използвате само оригинални консумативи на съответните производители. По този начин подсигурявате правилното и качествено функциониране на уредите и техния режим на работа. Използвайки оригиналните тонер и мастило на Xerox за поддръжката на вашия Phaser принтер, си гарантирате постоянно високо качество на направените разпечатки. Множество тестове, проведени в независими лаборатории за оценка на печатното изпълнение, доказват, че оригиналните консумативи на Xerox са по-надеждни и се отличават с до 27% по-висока производителност от алтернативните продукти, предлагани на пазара.

Принтерите Xerox от серията Phaser са сред предпочитаните печатни устройства както за офиса, така и за дома. Много от тях разполагат и с вградена Wi-Fi връзка. Това ви позволява да разположите устройството на максимално удобно за вас място и възможност да принтирате дори от мобилния си телефон или таблет.