Xerox Phaser – най-добрата серия принтери на Xerox

пн, 19 юни 2017 10:58, 930 преглеждания

Xerox Phaser е марковото наименование на серия от цветни и монохромни принтери, произвеждани и продавани от Xerox. Моделите Phaser са сред ключовите офис продукти на Xerox, в резултат на което компанията продължава да ги развива и доразработва. Някои от принтерите Phaser използват твърдото мастило на Xerox (Solid Ink), което се отличава с висока екологична отговорност и достъпна цена.

51
Виж целия текст

3 съвета за наемане на изпълнител за отстраняване на сняг в София

ср, 30 окт 2019 22:15, 17 преглеждания

Наемането на най-добрата фирма за премахване на сняг в София може да отнеме малко повече изследвания, отколкото си мислите.

Когато зимните бури ударят в София или където и да е в страната, трябва да се уверите, че вашият бизнес все още ще може да работи и да обслужва клиентите дори при силен сняг и лед, за да предотврати скъпи загуби. Но как можете да сте сигурни, че вашият изпълнител за премахване на сняг ще осигури отлично обслужване за вашата инвестиция? Ето един основен списък, за да сте сигурни, че наемате качествена фирма за управление на снега и леда въз основа на нашия собствен опит.

51
Виж целия текст

Монтаж на бойлери в София

нд, 05 апр 2015 16:04, 2409 преглеждания

монтаж на бойлери софияРешението за закупуване на нов бойлер и смяната на стария с нов може да Ви помогне да спестите пари от сметки за електроенергия и същевременно с това ще имате непрекъснато топла вода. Електрическите бойлери са особено практични за районите на София, които нямат централно отопление и това естествено поражда нуждата от тях. След като изберете доставчика, марката и модела на бойлера идва ред да изберете фирма за монтаж на бойлери в София. Конкуренцията в тази област е голяма но на практика не всеки водопроводчик изпълнява качествено своите монтажни работи.

51
Виж целия текст

Електрически съвети за безопасност

чт, 29 яну 2015 17:47, 2134 преглеждания

Зимните и пролетните бури са добре познати на всички нас като основни виновници за прекъсване на електрозахранването. Въпреки че много от проблемите се разрешават от ЕРП-та, понякога източника може да доведе до електро проблеми във Вашия дом. Необходимо е да сме добре запознати за това как да се защитим нашата електроинсталация преди голям ураган или буря и да се избегне спешната необходимост от домашен електротехник в София.

52
Виж целия текст

Наемете адвокат, ако сте уволнени незаконно

пт, 04 сеп 2015 13:41, 1760 преглеждания

адвокат в софия за незаконно уволнениеАко работодателят ви уволни без да има причина за това или вие просто не сте съгласни с неговите доводи, трябва да знаете, че имате реалната възможност да обърнете положението във ваша полза. Законът казва, че можете да потърсите правата си, ако сте станали жертва на незаконно уволнение, като поискате обезщетение за това, че сте останали без работа без да имате вина. За съжаление, обаче, голяма част от хората не правят това поради съображения от притеснение, страх, нежелание за повече проблеми или просто не знаят какви са правата им. И така те стават обект на несправедливост, която остава безнаказана. Ако и вие попаднете в такава ситуация, защото днес никой не е застрахован, имайте предвид, че трябва да вземете нещата в свои ръце, за да получите това, което ви принадлежи по закон.

53
Виж целия текст

Монтаж на осветителни тела

нд, 07 дек 2014 14:11, 2225 преглеждания

Когато Ви се наложи да използвате ел ключа за осветлението предполагаме оставате доволни от резултата? А може би сте разочарова от Вашето осветление в къщи? Имате желание да се отървете от това трептене на светлината в стаята? От какво и да имате нужда е хубаво да знаете, че ние сме насреща в София за подмяна или монтаж на осветителни тела на достъпни цени и работно време без почивен ден.

52
Виж целия текст

Отпушване на канали в София

вт, 04 ное 2014 11:24, 1436408 преглеждания

отпушване на канали и тоалетни в софияКато експерти в тази област, всеки ден може да се видят нашите автомобили по улиците на София, това е така понеже на нашите услуги се доверят десетки семейства всеки ден. Но като изключим тези факти едно запушване причинява неудобство и е нехигиенично а и като добавим, че могат да причинят наводнения и материални щети ужаса става твърде голям. За щастие ние разполагаме с квалифицирани водопроводчици, които са експерти в областта на запушените тоалетни, канали, сифони и т.н. – най общо казано във всички видове запушвания и може да се разчита на нас седем дни в седмицата, екипите ни са оборудвани с всички необходими машини и инструменти.

4,56
Виж целия текст

Влагоабсорбаторът – полезният уред за съвременния дом

пт, 17 юли 2015 14:17, 2343 преглеждания

влагоуловители под наемИмате влага у дома и вече сте изпробвали всички начини за справяне с нея като често проветряване, почистване на мухъла, попиване на водата от конденз и т.н.? Когато влагата в жилището ви изглежда твърде упорита и никой от изброените методи не е достатъчно ефективен, за да я премахне напълно, тогава трябва да знаете, че положението не е никак леко и ви е нужна по-солидна подкрепа. Най-добрият съвременен начин да преборите влагата изцяло и веднъж завинаги е да си набавите уред, наречен влагоабсорбатор, който се справя с този досаден проблем в рамките на няколко дни без никакви усилия от ваша страна.

51
Виж целия текст

Как да получите максимума от Вашата перална машина

вт, 04 ное 2014 16:06, 2232 преглеждания

Пералната машина е един от най-важните уреди на модерния дом. Тази технология е извървяла дълъг път и вече няма дом без перална машина, като с всяка изминала година излизат по-добри и по-добри машини и тя все пак прави нашето ежедневие по-удобно и приятно. В края на краищата ние всички имаме нужда от чисти панталони и чорапи, нали така? Използването на перална машина в белия свят вече се приема за даденост, когато тя работи всичко е по план график, но развалили се изпадаме в ужас в търсенето на квалифициран електротехник, които да я ремонтира.

53
Виж целия текст

Предотвратяване на мухъл в дома при студено време използвайки вентилатор

нд, 26 окт 2014 16:38, 2999 преглеждания

влага в банятаЗа всички собственици на имоти е сравнително лесно да предвидят големи бедствия като пожари, бури, земетресения. В действителност много от тях се добавят с тези бедствия, като вземат превантивни мерки под формата на застраховка, аварийни комплекти, генератори и т.н. Едно бедствия обаче почти никога не се предвижда и това е влага и мухъл в къщи. НЕ само, че мухъла и влагата са вредни за Вашия дом, те също така са доста вредни и за Вашето здраве. Те просто чакат да се появи за да вземат мерки.

54
Виж целия текст

Какво представляват алуминиевите парапети?

пн, 20 апр 2015 12:24, 2714 преглеждания

ал парапети софияПарапетите, които избирате за вашия имот не са обект на решение, което можете да вземете прибързано и необмислено. Нискокачественият парапет не може да ви донесе увереност когато посрещате гости, а и може да бъде опасен. Някои материали могат да изглеждат страхотно в началото, но високите разходи по поддръжката през живота им могат лесно да обезсмислят всички първоначални спестявания, които сте направили. Могат дори да намалят общата стойност на имота ви, а да не говорим за неговия външен вид. Можете да избегнете всичко това като изберете алуминиев парапет, който ще бъде всичко, което някога сте мечтали и изисквали за вашия дом, вила или друго помещение. На пазара се предлага пълна линия от алуминиеви парапети за битово, търговско или индустриално ползване, които могат да допълнят всеки дизайн без да се отклоняват от него.

54
Виж целия текст

Водопроводни съвети за собствениците на жилища

нд, 26 окт 2014 12:48, 2811 преглеждания

водопроводни съвети за гр. СофияРедовно проверявайте ВиК инсталацията на Вашия имот. Надяваме се, че отдавате значение на този процес, тъй като всяка една профилактика Ви дава възможност да се запознаете с бъдещите проблеми от рано и ще имате възможност да реагиране навреме преди да се наложи да направите скъпоструващи ВиК ремонти. Хубаво е да обръщате внимание на капещи кранчета, меки връзки, запушена мивка или тоалетна и т.н. това е от особено значение.

52
Виж целия текст

Електро проблем с осветлението

пт, 24 окт 2014 12:23, 2233 преглеждания

Често собствениците на жилища, не обръщат никакво внимание на собствените си осветителни тела в дома или офиса или смятат, че те ще функционират винаги докато не решат да ги подменят, но уви фактите друго показват. Когато най-малко предполагаме може да ни се наложи да потърсим фирма, която изпълнява електро услуги в софия

4,56
Виж целия текст

Алуминиеви парапети: Рентабилно и дългосрочно решение

пн, 05 яну 2015 13:37, 2294 преглеждания

Дали търсите парапети за Вашето стълбище, тераса или басейн и дали Ви е необходим за жилищни, търговски или промишлени цели – алуминиевите парапети са идеалното решение. Това е един чудесен и атрактивен материал, който е изключително издръжлив и непретенциозен за поддръжка във времето и е на абсолютно достъпна цена.

52
Виж целия текст

Термографска диагностика – за теча които не можете да видите

пт, 24 окт 2014 16:02, 3051 преглеждания

термографска диагностика в софияАко някога сте били жертва на теч от апартамента над Вас, много добре знаете какви рискове крие един стар оставен във времето теч и какви поражения нанася той на Вашето имущество. Но ако никога не Ви се е налагало да търсите водопроводчик за откриване на теч е хубаво да се запознаете със съдържанието на тази статия. Вече не е необходимо за да се открие първо да Ви разбият цялата баня докато се установи точния източник на проблема. От няколко години и в България включително вече се предлага термографска диагностика, която помага да се диагностицира проблем безразрушително с помощта на термо камера.

56
Виж целия текст