Наемете адвокат, ако сте уволнени незаконно

пт, 04 сеп 2015 14:41, 1720 преглеждания

адвокат в софия за незаконно уволнениеАко работодателят ви уволни без да има причина за това или вие просто не сте съгласни с неговите доводи, трябва да знаете, че имате реалната възможност да обърнете положението във ваша полза. Законът казва, че можете да потърсите правата си, ако сте станали жертва на незаконно уволнение, като поискате обезщетение за това, че сте останали без работа без да имате вина. За съжаление, обаче, голяма част от хората не правят това поради съображения от притеснение, страх, нежелание за повече проблеми или просто не знаят какви са правата им. И така те стават обект на несправедливост, която остава безнаказана. Ако и вие попаднете в такава ситуация, защото днес никой не е застрахован, имайте предвид, че трябва да вземете нещата в свои ръце, за да получите това, което ви принадлежи по закон.

53
Виж целия текст

Влагоабсорбаторът – полезният уред за съвременния дом

пт, 17 юли 2015 15:17, 2288 преглеждания

влагоуловители под наемИмате влага у дома и вече сте изпробвали всички начини за справяне с нея като често проветряване, почистване на мухъла, попиване на водата от конденз и т.н.? Когато влагата в жилището ви изглежда твърде упорита и никой от изброените методи не е достатъчно ефективен, за да я премахне напълно, тогава трябва да знаете, че положението не е никак леко и ви е нужна по-солидна подкрепа. Най-добрият съвременен начин да преборите влагата изцяло и веднъж завинаги е да си набавите уред, наречен влагоабсорбатор, който се справя с този досаден проблем в рамките на няколко дни без никакви усилия от ваша страна.

51
Виж целия текст

Какво представляват алуминиевите парапети?

пн, 20 апр 2015 13:24, 2625 преглеждания

ал парапети софияПарапетите, които избирате за вашия имот не са обект на решение, което можете да вземете прибързано и необмислено. Нискокачественият парапет не може да ви донесе увереност когато посрещате гости, а и може да бъде опасен. Някои материали могат да изглеждат страхотно в началото, но високите разходи по поддръжката през живота им могат лесно да обезсмислят всички първоначални спестявания, които сте направили. Могат дори да намалят общата стойност на имота ви, а да не говорим за неговия външен вид. Можете да избегнете всичко това като изберете алуминиев парапет, който ще бъде всичко, което някога сте мечтали и изисквали за вашия дом, вила или друго помещение. На пазара се предлага пълна линия от алуминиеви парапети за битово, търговско или индустриално ползване, които могат да допълнят всеки дизайн без да се отклоняват от него.

54
Виж целия текст

Алуминиеви парапети: Рентабилно и дългосрочно решение

пн, 05 яну 2015 14:37, 2247 преглеждания

Дали търсите парапети за Вашето стълбище, тераса или басейн и дали Ви е необходим за жилищни, търговски или промишлени цели – алуминиевите парапети са идеалното решение. Това е един чудесен и атрактивен материал, който е изключително издръжлив и непретенциозен за поддръжка във времето и е на абсолютно достъпна цена.

52
Виж целия текст